*ShoutBox AJAX Chat © blueimp.net |  Integrated with SMF

Gönderen Konu: World Champion Patch (Başka Konu Açmayın) (PES 09 İÇİN SÜPER BİR YAMA)  (Okunma sayısı 4250 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

isyankar serseri

• Ziyaretçi
WORLD CHAMPION PATCH

1-Turkcell Super Lig Takımlarının hepsi Eklenmiştir.Bütün Formaları fontları numaraları isimleri düzenlenmiştir.

2-Bundes Liga da Bulunan Bütün takımlar Other B ye dhil edilmiştir ve bütün formaları yeniden yapılıp oyuna aktarılmıştır.Ayrıca bütün kadroalrı gözden geçirilip düzenlenmiştir.

3-Other a Olarak gözüken kısım Champions League adı altında yeniden düzenlenmiştir ve şampiyonlar ligin de olan bütün takımlar eklenmiştir.Aalborg,Bate Barisov,Anorthosis Famagusto Fc,Cska Moskowa,Santos,Ajax,Feyenoord ve Psv de bu kısıma kaydırılmıştır.

4-Oyun içinde bulunan lisanssız ne kadar forma varsa hepsi yeniden yapıldı.Özellikle Premier Lig ve La Liga daki forma sorunu tamamen çözülmüştür.Ayrıca ülke takımlarında ki lisansız takımlara da forma eklenmiştir ve eklenmeye de devam edecektir.

5-Bütün oyun logoları, Amblemleri yeniden elden geçirilmiş olup çoğunluğunu HD formatları oluşturmaktadır.Tabii bu arada logoları olmayan lisanssız takımlarında orijinal logoları bu sayede oyuna aktarılmış oldu.

6-Ayrıca Galatasaray,Trabzonspor,Beşiktaş,Fenerbahçe ve Sivasspor a özel birbirinden güzel taraftar sesleride oyuna dahil edilmiştir.

7-Bunun yanında tabii menü müziklerinide unutmadım tam 28 tane birbirinde güzel yabancı şarkılardan oluşan bir seçmece hazırladım sizlere oyun içinde gezerken rahatlıkla dinleyebilesiniz diye... Samba De Janario,Linkin Park-Faint,50 Cent/Justin-She Wants it ,Timbaland-The Way i Are,Linkin Park-Numb,Alien Ant Farm-Smooth Crimanal,Sean Paul-Shake it,Oceans Twelwe,Limp Bizkit-Rollin,50 Cent-ında Club,Sean Paul-Keeping You Warm,Nsync-it Gonna Be Me,Metallica-UnforGiven II,Beyonce-Crayz in Love,Busta Rhymes/Sean Paul,Evanescence-Bring me To life,Ricky Martin-Ole Ole,Rihanna-Umbrella,Nelly Furtado-Forca,Uefa Champions League-Official,Evanescence-Every Body,Black Eyed Peas-Shot Up,Nelly Furtado-Say it Right,Linkin Park-in The End,Crayz Frog-We Are The Champions,The Prates-Youshould Really Knoy,Shaggy-Feel The rush,Sean Paul,Timbaland/Justin-Step Up 2

8-Birbirinde güzel yeni toplar eklenmiş olup bunların içinde Turkcel Super Lig topu ve Galatasara topu da mevcuttur.Ayrıca Yesyeni kramponlarıda unutmadım tabiki renk renk kramponları bulmanız artık zor değil..

9-Pes 2009 oyunu %80 oranında türkçeleştirilmiştir ve liglerin bütün isimleri düzeltilmiştir.(Eredivese=Turkcell Super Lig gibi).Ayrıca menü müziklerinin isimleride eklenmiştir..
10.Turkcell Super lig,Premier league,La liga,Serie A,Ligue 1,Fortis Turkiye kupası ve diğer kupa maçlarında kendi logoları geçmektedir...

Bu yama Windows XP/XP64/Vista/Vista 64 sistemlerinde denenmiştir ve sorunsuz çalışmıştır.
Yamayı yüklemeden önce Belgelerim'in içindeki "KONAMI" adlı klasörü yedekleyiniz. Çünkü bu klasörde sizin kayıtlı oyunlarınız mevcuttur.

Bu Yamada Emeği geçenler; korsan_65 By Dennis,By Andy,Jivinu 2000, Reixx, Francole, Otaka, Flisak, Simonhıbsey, Bigstuie, Borusso, Cols, Silah, catzzo, Tyrax'dır.
Oyunun büyük bir bölümü Türkçedir ve Utkugur Arkadaşımıza aittir... Yamayı beğenmediğiniz takdirde "Başlat" menüsünden sorunsuzca "Uninstall" yapabilirsiniz.

World Champions Patch 1.5 PES 2009 1.20 patch ile uyumludur. Yamayı yüklemeden önce eski yamalarınızı silmeniz tavsiye olunur. Ayrıca "Belgelerim" içersindeki "KONAMI" klasörününde yedeğini alınız. Çünkü bu klasörde sizin kayıtlı oyunlarınız bulunmaktadır. 1.5 versiyonunda yamanın yapımcısı "korsan_65"'in 13 Kasım 2008 güncellemesi ve daha birçok özellik ve fix dahil edilmiştir.

World Champions Patch 1.5 (85 MB
http://rapidshare.com/files/163441751/World_Champions_Patch_1.5.exe
World Champions Patch 1.5 Update 1 (7 MB
http://rapidshare.com/files/163937174/World_Champions_Patch_1.5_Update_1.exe
Extra-1 (Müzik Yaması) (43 MB)
http://rapidshare.com/files/159251238/WCP_Music_Patch.exe

DeviL and ZeberuS     
« Son Düzenleme: 11 Aralık 2008, 19:18:52 Gönderen: ŽéвėяцŚ »
Konuyu Paylaş:
  facebook  twitter  google

Çevrimdışı gfbege

• Top Toplayıcı
  • *
    • Profili Görüntüle
yukarıda World Champions Patch 1.5 PES 2009 1.20 patch ile uyumludur. demissin ama konudada PES 2008 için süper bi yama demissinn??? ikisinede mi uyumlu yoksa birinden birine mi uyumlu
Hep Destek Tam Destek

Çevrimdışı ηαρѕтєя

• Administrator
  • Yönetim Kurulu Başkanı
    • Chelsea
    • pf.napster@pesfootball.com
    • Pesfootball
      • Profili Görüntüle
      • PesFootbaLL.Com
Görüntüler menüler vs Pes 2009 a ait sanırım başlıkta yanlış yazmış Arkadaşımız.Eren görünce Düzelt :)

isyankar serseri

• Ziyaretçi
World Champion Patch (Pes 09 için Süper yama)
« Yanıtla #3 : 11 Aralık 2008, 19:19:16 »
Düzeltildi
« Son Düzenleme: 11 Aralık 2008, 19:22:09 Gönderen: ηαρѕтєя »

Pesfootball-Forum

World Champion Patch (Pes 09 için Süper yama)
« Yanıtla #3 : 11 Aralık 2008, 19:19:16 »
Nesine 728*90

Çevrimdışı firat_gs

• Top Toplayıcı
  • *
    • Profili Görüntüle
Şimdi indiriyorum ellerine sağlık

Pesfootball-Forum

Çevrimdışı cnrbrktnr

• Top Toplayıcı
  • *
    • Profili Görüntüle
paylaşım için teşekkürler. ancak ben yamayı kurduktan sonra yukarıda bahsedilen yenilikler olmadı onun yerine öesela hollanda takımlarının üzerine türk takımları kuruldu, v.b. bir kaç şey daha. acaba kurulum hatasımı yaptım bilgilendirebilirmisniz. tekrar teşekkür..

Çevrimdışı pesci77

• Top Toplayıcı
  • *
    • Profili Görüntüle
Arkadaşım linke tıklıyorum fire user diyorum. error diyo bi yardım...

Çevrimdışı defrodit

• Top Toplayıcı
  • *
    • Profili Görüntüle
Bune yha Taraftar Hiç Bagırmıo

Pesfootball-Forum

GT TF 728*90

Seo4Smf Tagleri:

GoogleTagged