*ShoutBox AJAX Chat © blueimp.net |  Integrated with SMF

Anket

Sn Erdoğan'ın DAVOS'u TerketMesini Doğru Buluyormusunuz..!!

HeLaL Sana Başbakan
6 (60%)
Sonuna Kadar DoğRu Buluyorum
3 (30%)
Hayır Doğru Bulmuyorum
0 (0%)
Bizi Rezil Etti
1 (10%)

Toplam Oy Verenler: 8

Gönderen Konu: Sn Erdoğan'ın DAVOS'u TerketMesini Doğru Buluyormusunuz..!!  (Okunma sayısı 2418 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

isyankar serseri

• Ziyaretçi
Arkadaşlar Sizce Erdoğan'ın DAVOS'u terketmesini Doğru buluyormusunuz Ben Kesinlikle Doğru Buluyorum Ve Kendisini Ayakta Alkışlıyorum...Ya Siz?
Konuyu Paylaş:
  facebook  twitter  google

Çevrimdışı Horus

• Genel Moderatör
  • Yönetim Kurulu Başkanı
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #1 : 30 Ocak 2009, 00:00:35 »
bir insan önce tüm ekibiyle beraber ben bu ülkeyi pazarlamakla mükellefim diyecek ve bir çok ulusal sermayeli şirketi( yani hepimizin malı olan kitleri) çoğu "israil" olmak üzre dış sermayelerin kucağına atacak sonra gidecek tartısma forumunda hadi bana eyvallah diyip kalkacak
hareketi çok şıktı daha sonra moderatöre kızdım kalktım diyerek düzeltti gerçi ama bugüne kadar yaptıklarını düşünmeden edemiyorum.
PES2012 FAIR PLAY LİGİ 1. ve 2.SEZON ŞAMPİYONU

Çevrimdışı ηαρѕтєя

• Administrator
  • Yönetim Kurulu Başkanı
    • Chelsea
    • pf.napster@pesfootball.com
    • Pesfootball
      • Profili Görüntüle
      • PesFootbaLL.Com
« Yanıtla #2 : 30 Ocak 2009, 00:28:19 »
İyi konuştu iyi.

Çevrimdışı Lionel Messi 10

• Yönetim Kurulu Başkanı
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 30 Ocak 2009, 10:11:27 »
süper konuştu özellikle şu lafı hoşuma gitti "davos bitti bi daha olsa gelmem" ora süper oldu ama bir yandan da sözü çok kesildi >:(

Pesfootball-Forum

« Yanıtla #3 : 30 Ocak 2009, 10:11:27 »
Nesine 728*90

Çevrimdışı pf.erdem

• Genel Moderatör
  • Yönetim Kurulu Başkanı
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 30 Ocak 2009, 10:43:09 »
Bugün Yahudi deyince aklıma müslüman düşmanlığı yapan lanet,sülük bir millet,Hainliklikle filistin topraklarına girmiş,Camiileri ve müslümanları vurmaktan ,onları öldürmekten zevk alan bir millet geliyor aklıma.Şimdi kalkıpta bana böyle yapmaması gerekiyordu fln demeyin.Kimse Bir Türke bağıra bağıra konuşamaz.Konuşursa böyle olur.
Medeniyet Medeniyet dedikleri tek dişi kalmış bir canavar.
« Son Düzenleme: 30 Ocak 2009, 10:43:24 Gönderen: PF.Erdem »
Bilgi büyük adamı alçak gönüllü yapar, normal adamı şaşırtır, küçük adamı ise kibirlendirir.

Pesfootball-Forum

« Yanıtla #4 : 30 Ocak 2009, 10:43:09 »

Çevrimdışı pf.erdem

• Genel Moderatör
  • Yönetim Kurulu Başkanı
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 30 Ocak 2009, 10:45:28 »
bir insan önce tüm ekibiyle beraber ben bu ülkeyi pazarlamakla mükellefim diyecek ve bir çok ulusal sermayeli şirketi( yani hepimizin malı olan kitleri) çoğu "israil" olmak üzre dış sermayelerin kucağına atacak sonra gidecek tartısma forumunda hadi bana eyvallah diyip kalkacak
hareketi çok şıktı daha sonra moderatöre kızdım kalktım diyerek düzeltti gerçi ama bugüne kadar yaptıklarını düşünmeden edemiyorum.

Ülkeyi satmak mı?Ya artık bu işler böyle yürüyor.Birde git bak Türk iş adamları başka ülkelerden neler satın alıyor.Muhalefet gerçekten çok iyi çalışıyor.Ecevit Dönemlerini daha öncelerini hatırlayın.
« Son Düzenleme: 30 Ocak 2009, 10:46:48 Gönderen: PF.Erdem »
Bilgi büyük adamı alçak gönüllü yapar, normal adamı şaşırtır, küçük adamı ise kibirlendirir.

Çevrimdışı Horus

• Genel Moderatör
  • Yönetim Kurulu Başkanı
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 30 Ocak 2009, 13:04:48 »
satsınlarda stratejik önemdeki kurumları kar ettiği halde 5-6 aylık karı fiyatına nasıl satarlar? üstelik ofer gibi sicili kötü olan israil firmasına örneğin.
bankacılık sektörünü nasıl bu denli yabancıların ellerine bırakırlar.Al işte ekonomik kriz oldu sonra hükümet bankaları sucluyor hiç menfaatine çalışmıyorlarmış ülkenin.e ingiliz hollanda vs bankası bunlar tr nin menfaatine mi çalışacaklardı  ???
Ütelik tüm dünyada hükümetler kamulaştırma yoluna girmişken biz tam tersi istikamette devam ediyoruz.
Ya bazı kitler direk yabancı sermayeli firmalara satıldı arkadaslar yerli girişimciler davet edilmedi bile hiç bir mantıklı açıklamasıda yoktu görünürde.

Güney amerikada ki sözüm ona sosyalist ülkeler bile anında elçiliklerini çektiler israilden ve israilli diplomatlarıda ülkeden kovdular. Bu adamlar müslüman bile değil peki nasıl bu şekilde net tavır ortaya koyabiliyorlar. Biz tr olarak ne yapabildik? ne bir kınama ne de ciddi bir resmi tepki. Sadece parti grubu içindeki konusmalarda laf koymakla kaldık.Neden yapamıyoruz çünkü bağımlı hale geldik.
 Anlatmak istediğim biz artık bağımsız bir turkiye cumhuriyeti değiliz bir çok yönden abd ve ab nin ağzından çıkan laflara bakıyoruz. Bak şimdi İmf kapısına dilenmeye gittik yine ne türlü önşartlar koyuyorlar basına yansıyor mu? "bizim kabul edemeyeceğimiz şartlar koydular" dediler peki hükümet bu parayı alamazsak nakit sıkıntısından dolaylı olarak bir sürü insan işsiz kalmaya devam edecek.Ama artık mecbure hale geldik el mahkum.
Bir ekonomi yabancıların eline bu denli bırakılmaz. Turkler gidip yurtdısında illa ki birşeyler alıyordur ama stratejik önemdeki kaynaklarınıda hibe eder gibi özellikle yabancılara da satmıyordur hiç bir devlet.Bizimkisi gibi örneği var mı bilmiyorum.

Birde çok kötü bir yöne doğru gidiyoruz.Ben israil devletinden nefret ediyorum lanetliyorum ama bu demek değildir ki kahrolsun yahudiler.. Ozaman bu durum ırkçılığa girer. Çünkü bir devlet politikası hatalı diye bir dine mensup herkezi gam altında bırakamazsınız. Eğer öyle olsaydı bugün taliban gibi terör örgütleri yüzünden müslümanları tüm dünyada bir takım kurumlar tarafından , imajı zedelenen ve terrörist gibi gösterilmeye çalışan zihniyetle aynı konuma düşersiniz.
diye düşünüyorum
bunlarda benim düşüncelerim   O:)

not olarakta ordaki hareketini doğru buluyorum. forumu yöneten şahıs terbiyesizlik yapmıştır. benim anlamadığım şey örneğin amerikalılar çok dokunarak konusurlar birbirlerine bu şahısta amerikalıymış, e forum yönetirken bir basbakana koluna dokunarak sözünü bölemeye çalışmak başlı başına çbüyük terbiyesizlik bence rte
çok doğru yaptı takdir ettim  :D
« Son Düzenleme: 30 Ocak 2009, 13:17:36 Gönderen: Horus »

Çevrimdışı AkhiLLeuS

• Administrator
  • Yönetim Kurulu Başkanı
  • Trust Me I m an ENGINEER !
    • Galatasaray
    • akhilleus@senoyna.org
      • Profili Görüntüle
      • Pesfootball.com
« Yanıtla #7 : 30 Ocak 2009, 13:31:29 »
Harbiden Bende yerinde buldum tepkisini ;)

3 milyonluk nüfusa sahip bir ülkenin bu kadar gözde buyutulmesini anlamıyorum ...

Tükürsek boğulurlar ! Kimseden korkumuz yok ALLAH ' a şükür . . .

Allah yar ve yardımcımız olsun . . .

• Yönetim Kurulu Başkanı
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 30 Ocak 2009, 13:42:47 »
akhilleus abi bize öğretmen senib dediğini dedi tükürsek boğulurlar diye

Pesfootball-Forum

« Yanıtla #8 : 30 Ocak 2009, 13:42:47 »

Çevrimdışı AkhiLLeuS

• Administrator
  • Yönetim Kurulu Başkanı
  • Trust Me I m an ENGINEER !
    • Galatasaray
    • akhilleus@senoyna.org
      • Profili Görüntüle
      • Pesfootball.com
« Yanıtla #9 : 30 Ocak 2009, 13:54:06 »
Çaktırma senin dersine giren hoca benım  :D

Çevrimdışı pf.erdem

• Genel Moderatör
  • Yönetim Kurulu Başkanı
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 30 Ocak 2009, 13:58:57 »
Bu konular çok ince konular.Bir yandan özelleştirmeye destek veriyorum.Ama İsraillileri ülkemde istemiyorum.Devletin himayesindeyken neler olduğunu biliyorum kurumların.Devlete sırtını yaslayan işçiler haftanın 1 günü çalışırlarsa çalışıyorlar.6 ve ya 7 gün tatil haftada.Ohh ne ala memleket dimi.
Dip Not: Tam olarak bir Akp yanlısı olduğum söylenemez.
Forever Saadet Partisi.  ;)

isyankar serseri

• Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : 30 Ocak 2009, 14:15:37 »
Bütün Konuşmalara Baktımda Herkez Kendi Çapında Haklı Bakın Herşey Göründüğü Gibi Gitmiyor Dün Bİ İsrail BAkanaı Şöyle Dedi Bütün Silahları Malları Bizden Alıyosunuz Ve Halende Kalkıp Bize Kafa Tutuyosunuz Gerçekten Haklı Demiş İlk Önce İsrail Mallarını KESMELİYİZ Ondan Sonra TEpki Vermeliyiz.AkhiLLeuS A Bi konuda Katılmıyorum Tükürsek Boğulurlar Diyor ama 3 milyon Nufüsa Sahip Dediğin Ülke Hepsi Yahudi yani Masonlar Şuanda Dünyayı Yönetenler Onlar Şuanki Silahları Bile İsraiT den Alıyoruz İsrail Yalnız Değildir Arkasında Birçok Ülke Vardır Bunuda Unutmuyalım AMa Erdoğan Haklı Bi Davranış Yaptı.Pf_Erdem'e Katılıyorum Saadet Partisi En iyisi Ve Şuanda Lideride Sayın Kurtuluş Bende SAADET partisini Tutuoyrum Babamda Ama Babm Şöyle Diyor Ben oyumu Kalkıpta Saadet Partisine Versem yani babam gibiler böyle düşünüyor Oyumu SAADET partisine versem Akp  Yalnız Kalır ve chp hükümeti alır onun için oyları yine Akp ye veeriyoruz chp kazanmasın diye.....

• Yönetim Kurulu Başkanı
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 30 Ocak 2009, 14:20:03 »

işte davos olayından bir resim

Çevrimdışı Horus

• Genel Moderatör
  • Yönetim Kurulu Başkanı
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 30 Ocak 2009, 14:30:46 »
Bütün Konuşmalara Baktımda Herkez Kendi Çapında Haklı Bakın Herşey Göründüğü Gibi Gitmiyor Dün Bİ İsrail BAkanaı Şöyle Dedi Bütün Silahları Malları Bizden Alıyosunuz Ve Halende Kalkıp Bize Kafa Tutuyosunuz Gerçekten Haklı Demiş İlk Önce İsrail Mallarını KESMELİYİZ Ondan Sonra TEpki Vermeliyiz.AkhiLLeuS A Bi konuda Katılmıyorum Tükürsek Boğulurlar Diyor ama 3 milyon Nufüsa Sahip Dediğin Ülke Hepsi Yahudi yani Masonlar Şuanda Dünyayı Yönetenler Onlar Şuanki Silahları Bile İsraiT den Alıyoruz İsrail Yalnız Değildir Arkasında Birçok Ülke Vardır Bunuda Unutmuyalım AMa Erdoğan Haklı Bi Davranış Yaptı.Pf_Erdem'e Katılıyorum Saadet Partisi En iyisi Ve Şuanda Lideride Sayın Kurtuluş Bende SAADET partisini Tutuoyrum Babamda Ama Babm Şöyle Diyor Ben oyumu Kalkıpta Saadet Partisine Versem yani babam gibiler böyle düşünüyor Oyumu SAADET partisine versem Akp  Yalnız Kalır ve chp hükümeti alır onun için oyları yine Akp ye veeriyoruz chp kazanmasın diye.....

ben 3 seçimdir chpye veriyorum.
ancak saadet partisini ak partiye tercih ederim
bence chp basa gelmesin diye  akpye oy vermek pek akıllıca değil.

Birde evet malesef bir kurum devletin elindeyken kötü kullanılıyor ancak demek istedim çok güzel kendi içinde sistematik şekilde kar etmekte olan ve yaptıgı yatırımlarla özel şirket mantıgında cebe atmak yerine tekrar hizmet olarak halkın yararına kullanılan kuruluslar dahi satıldı. Öte yandan avrupada sanıyormusuz ki herşey özelleştirilmiş. çoktan özelleştirme konusunda avrupayı geçtik.bir gaz gidiyoruz bakalım herşeyi satalım.
vakıf yasasıda geçsin oh ne güzel.
2b de onayladı. çiçek böcek ne gerekli daha çok bina yapalım  ::E

Çevrimdışı pf.erdem

• Genel Moderatör
  • Yönetim Kurulu Başkanı
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #14 : 30 Ocak 2009, 14:44:09 »
Herkes düşüncesinde serbesttir.
Ayrıca ülkemizde bir kaç yıldır kapsamlı bir ağaç kampanyası yürütülmektedir
« Son Düzenleme: 30 Ocak 2009, 17:26:01 Gönderen: PF.Erdem »

Pesfootball-Forum

« Yanıtla #14 : 30 Ocak 2009, 14:44:09 »
GT TF 728*90

Seo4Smf Tagleri: