Horus daha önce yazmıştım bir yerde lag olayı şöyle.Bağlantı problemi veya download olmadığı sürece lag olmayacağı ve eğer olursa bu 2 taraf için de oyunun yavaşlması şeklinde olcağıydı.(Tuş gecikmesi vs olmayacak).
bu çok iyi olmuş ancak istediğin takıma karşı yapamamak kötü olmuş. yani ne kadar lag olamasa da kendi aramızdada mlo maçları yapabiliyor olmamız gerekiyordu.
Rastgele dağıtıyor ama benim takımın değeri 15milyon civarında geçen 25 milyonluk takım geldi adamın kadro geniş oynatıyor. Yani ping ayarı güç ayarı vs olması lazım bu işin kullanıcının rakip seçerken tercih edeceği. Kaldı ki maç bitmeden oyundan çıkan adamaları nasıl elemine edeceğiz. patlak top olayı yani. bunun bir ayarı var mı acaba çünkü rakip seçilmiyor gelen rakipte dürüst oyuncumu yoksa 90da oyundan cıkan adammı bilemiyorsunuz.
bir tek 4-0 önde oldugum bir maçta her nedense internet düşmemesine rağmen sunucudan bağlantı kesildi ve döndüğümde 3-0 rakip kazanmış. yahu dedim nasıl mümkün olabilir daha oyun yeni çıktı hile mi yapıyorlar fln ama baktım adam ilk maçını bana karşı kaznamış gözüküyor yani hile fln yapmamış.
sonuç olarak konami süper bir iş çıkarmış.