teşekkürler arkadaşlar
ya
d2 ye çıkmaya bakın benim kadro değeri 65miylon oldu ki öyle çok çok oynamıyorum.d2de iken kazandım çoğu servetimi çünkü kesin en az 500bin kazanıp çıkıyorum.
d2de turnuvlara giren insan sayısı 15-20 arası oluyor bunların 3-4 ü hileci olabilyior. ilk eleme turunnda bu adamların üzerinde bitiymeye bakın. çünkü daha sonradan 16ya kaldığınızda bu adamlardan biriyle eşleştiğinizde oyunu düşürürse sistem otomatik olarak ilk 16ya kalırken ki ön eleme sırasına bakıyor. yani 2. bitirseniz bile adam 1. bitirdiyse ilk turu, onu tur atlatıyor oyunu düşürünce.
dediğim gbi de 2 de bazen 16 yakı mbile katılmıyor oyun saatine göre ilk 16 garanti çıkıyorsunuz maç başı zaten takımların geliri ile doğru orantılı iyi para alıyorsunuz, birde 1.ye 2milyon 2.ye 1,5milyon ilk 4 e 1.200-1.000 gibi birşey
ilk 8 e 800bin ilk 16da elenene 500bin fln veriyor bu civarda dağıtılan paralar.
ancak dediğim gibi takım 65m oldu turnuvaya girerkende 600bin civarı bir para veriyorum. AL açıkşlara giriyorum örneğin karşımda düşük takımlar gelyior ve maç geliri çok düşük oluyor bu yüzden zarar edip çıktığım oluyor 9 puan + iyi bir averaj yakalayamazsam. yani ş u saatten sonra para kazanmak tek de 2 turnuvalarından mümkün. d3 e düşmüştüm bir ara zorlandım para kazanmakta.