*ShoutBox AJAX Chat © blueimp.net |  Integrated with SMF

Gönderen Konu: Mesleğe Göre Aşk  (Okunma sayısı 426 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı AkhiLLeuS

• Administrator
  • Yönetim Kurulu Başkanı
  • Trust Me I m an ENGINEER !
    • Galatasaray
    • akhilleus@senoyna.org
      • Profili Görüntüle
      • Pesfootball.com
Mesleğe Göre Aşk
« : 20 Ekim 2008, 20:39:11 »
Ayakkabıcı : ah sevdiceğim sensiz hayat bana bi numara küçük geldi, kalbimi vurdu, su toplattı,canım yanıyor ne olur dön..

Bilgisayarcı : açtım kapadım kendimi yine de düzelemedim sensiz.. printerım ol yaz beni yarım yarım..

Kabzımal : mevsimlik sebzeler geldi, hormonsuz domates geldi, kütür kütür salatalık geldi sen gelmez oldunnn...

Müzisyen : kalbimin sol anahtarı, yarımlık notam, bu porte var ya.. sana feda olsun

Kasap : senin o bakışların yarim, iki kere çekilmiş kıyma gibi lap diye yapıştırır tezgaha beni.. sinirlerim ayıklanır sesini duyunca.. ben seninim artık, ister inegöl köfte yap beni ister cızbız..

Avukat : itiraz ediyorum sayın aşkım.....böğrüm müvekkil misali yanmakta sana tutulalı.....

Manav : Domates yanaklım....kiraz dudaklım......enginar kılıklım......3 kilosu bir milyonluk bir aşk değil benimki......

Doktor : öksür sevdiğim, ciğer filmin pırıl pırıl, gönlünce öksür sevdiğim... hapşur sevdiğim grip aşısı gibi senin aşkın, beni mikroplardan korur sevdiğim

Haber Spikeri : Iyi aksamlar..Evdeki telefondan bildiriyorum.Dun aksam beynime ulasan sinyale gore, sana asigim ve seviyorum.Bir dahaki konusmamiza kadar hoscakal

Çiftçi : buğday başağı gibi sarı saçların, rüzgarda mağrur boynunu büker güzeller güzeli.. gel de aşık olma

Benzinci : sulandırılmış mazot gibi motoru bozan adamlardan değilim ben.....petrol rafinerisine döndüm seni seveli.....

badigard : seni çok pis döverim benim asabımı bozma.....seviyoz dedik ya.....şimdi kaybol.....
Konuyu Paylaş:
  facebook  twitter  google

Pesfootball-Forum

Mesleğe Göre Aşk
« : 20 Ekim 2008, 20:39:11 »
GT TF 728*90

Seo4Smf Tagleri: