*ShoutBox AJAX Chat © blueimp.net |  Integrated with SMF

Gönderen Konu: DUYURULAR  (Okunma sayısı 5439 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı seyyah55

• Administrator
  • Yönetim Kurulu Üyesi
    • Profili Görüntüle
DUYURULAR
« : 03 Şubat 2011, 21:19:59 »
PES2011 ONLINE PC LIG [Fair Play Ligi] İLE DUYURULAR BURDAN BİLDİRİLECEKTİR.
Konuyu Paylaş:
  facebook  twitter  google
GAME ID : ZoRVoLKaN

Çevrimdışı seyyah55

• Administrator
  • Yönetim Kurulu Üyesi
    • Profili Görüntüle
Ynt: DUYURULAR
« Yanıtla #1 : 28 Şubat 2011, 22:53:23 »
27 ŞUBAT SAAT 21 : 30 DA BAŞLAYAN FAİR PLAY LİGİ,04 MART SAAT 20:00 DA İLK YARIYI TAMAMLAYACAKTIR(İLK 20 MAÇ).SAAT 21 : 30 DA BANKALAR AÇILACAKTIR.BANKALAR 06 MART PAZAR 21 :00 DA KAPANACAK VE 2 YARI 21 : 30 DA BAŞLAYACAKTIR.

06 MART 21:30 da BAŞLAYAN 2. YARI EN GEÇ 13 MART SAAT 21:30 DA BİTECEKTİR,LİGDEKİ İLGİYE GÖRE MAÇLARINI YAPMAYANLARA HÜKMEN VERİLECEKTİR.(HÜKMEN VERİLECEK MAÇLAR LİG SONUNDA ADMİN TARAFINDAN VERİLECEKTİR.)
« Son Düzenleme: 03 Mart 2011, 21:33:10 Gönderen: seyyah55 »

Çevrimdışı kiesling

• Yönetim Kurulu Üyesi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 03 Mart 2011, 12:05:48 »
ARKADAŞLAR : YAPTIĞINIZ TEKLİF SONUCU SİZDE KALMIŞ VE KADRONUZDA BULUNMAMASINA RAĞMEN İPTAL ETMEDİĞİNİZ OYUNCULARA KARŞILIK , HİÇBİR MAZERET KABUL EDİLMEKSİZİN CEZA VERİLECEKTİR.
Oyun nicki:muptela
Fairplay takımı:Boca Juniors

Çevrimdışı seyyah55

• Administrator
  • Yönetim Kurulu Üyesi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 09 Mart 2011, 21:16:57 »
ANİBAL nıcklı fair play oyuncusu,ligden çıkarılmıştır.Takımı lig sonunda bankaya dağıtılacaktır.

SADECE ANİBAL ile yaptıgınız maçları 1. ve 2. yarı skorlarını 3-0 hükmen olarak giriniz.Diğer takımların hükmenleri lig sonunda verilecektir...

Sebebi,kurallarda yazdıgı ve söylendiği halde hükmen maçları girmesi,ve düzeltilmesi için uyarıldığında yapmadığı.Daha sonra yönetici tarafında silinmek istendiği söylenilerek buna karşılık silinsede ben eklerim açıklamasından sonra çıkarılmıştır.
Kurallara uyulmazsa hiç bir şey iyi veya kötü yolunda gitmez...
« Son Düzenleme: 09 Mart 2011, 21:27:29 Gönderen: seyyah55 »

Pesfootball-Forum

« Yanıtla #3 : 09 Mart 2011, 21:16:57 »
Nesine 728*90

Çevrimdışı anibal

• Top Toplayıcı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 09 Mart 2011, 22:44:29 »
gerek kalmadı volkan ben halletim hepsini rahat ol:)

ligden uzaklaşma sebebimin yanlış aktarılmasını istemiyorum sadece.büyük ihtimal sen bunu siliceksin ama:)
evet volkanın dedikleri doğrudur. silmeyi reddettim silersen tekrar yazarım dedim.Bunu dememdeki amaçım ligde sorunlar oldugu ve bu sorunları konuşarak halletmemiz gerektiğidir.volkanın kafasına estiği gibi kural koyması bana mantıklı gelmiyordu. fair play e uymayan adil olmayan ortamlar doğuyordu.bu sebebten bunları hep beraber konuşalım sözlerime karşılık.volkan ben ne dersem o olur mentalitene devam ettiği için buna bi tepki olarak girdiğim hükmenleri silmedim.Ki bunlarında herhangi bi arkadaşıma zarar verdiğini düşünmüyorum.kimseden neden yazdın tepkisi almadım herkesle konuşmama rağmen.sadece bu açıklamayı yapma ihtiyacı düşündüm.Her ne kadar bu mesajı ve üyeliğimi volkan tekrar silicek olsada:)

Pesfootball-Forum

« Yanıtla #4 : 09 Mart 2011, 22:44:29 »

Çevrimdışı anibal

• Top Toplayıcı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 09 Mart 2011, 22:45:47 »
eklemek istediğim tek birşey daha var:) benim ligden çıktıgımı direk duyurulara yazan volkan diğer arkadaşlar için niye aynı şeyi yapmamıştır bunuda öğrenmek istiyorum

başka birşey yazmıcam bu arada volkan sadece çoğu kişiyle muhabbetim var açıklama yapmak için girdim foruma.

Ligde hepinize başarılar arkadaşlar.
« Son Düzenleme: 09 Mart 2011, 22:54:12 Gönderen: anibal »

Çevrimdışı Horus

• Genel Moderatör
  • Yönetim Kurulu Başkanı
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 10 Mart 2011, 10:01:16 »
ben olayın bir kısmını gördüm. anibalın dediği gibi illa benim dediğim olacak diyorsa ayıp etmiştir o zaman keyfi kalmaz zaten. Öte yandan hiç bir gidişatı etkilemeyecek hükmenlerin şimdi verilip sonra verilmesi kimsenin bu kadar üzerinde durmaması gereken bir durum. yani he diyip geçmek lazım bence.. Sadece herkesin aynı anda yapması önemli çünkü ilk yarı ve 2. yarı kazanılan paraları etkiler transferleri fln..
bunun yanında ben fikirlerimi çok rahat söylüyorum bir sorun çıkmadı hatta yaptığım 1-2 ya böyle olursa böyle olur dediğim konuları da haklısın diyip foruma yazdı yada insanlara uyarıda bulundu. yani ben daha öyle bir durum görmedim ama tabi ki üslupta önemli. artık kim nasıl bir üslupla konuştuysa olay bu noktaya gelmiş demek ki.
PES2012 FAIR PLAY LİGİ 1. ve 2.SEZON ŞAMPİYONU

Çevrimdışı anibal

• Top Toplayıcı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 10 Mart 2011, 11:01:48 »
volkana söylediklerimin burdan tekrarlıyayım.volkanla kavga etmedik bu arada anlaşamadık sadece bu sebeblede ligden çıkarıldım.

1.ben bunu ara transfer döneminden önce yapmadım yani haksız bi kazanc sağlamadım kesinlikle.
2.ligden çıkan oyuncular olmuş ara transferde bu takımlar dağılmış. o oyuncularada teklif yapma şansımız varmış.Bu konuyla ilgili herhangi bi duyuru yoktu ortalıkta bunun neden böyle oldugunu adil olmadığını söyledim.
3. pat diye bi günde alınan bi kararla devre arasına girdikki 16 maç yapmış arkadaşımızda vardı 4 maç yapmış arkadaşımızda vardı. biz burda hep beraber keyifli birşeyler yapmaya çalışıyoruz. Maçlar eşitlenmeden eşit bütçeler şanslar oluşmadan transfer sezonunun açılmasınaydı tepkim aynı zamanda yetersiz bilgilendirme ve bireysel alınan kararlaraydı.
4 volkandan sadece bu işi sadece kendi fikirleriyle değil bizide dinleyerek yürütmesini ve ligin daha düzgün işlemesini istedim.Volkan herhangi bir sorun görmediğini böyle devam edeceğini söylediği için bende yazdıgım sonuçları silmem kararı aldım. tekrar herkese sevgiler saygılar başarılar.

Çevrimdışı yunus107

• Teknik Direktör
  • Şampiyon FENERBAHÇE
    • FENERBAHÇE
    • yunus107
      • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 10 Mart 2011, 18:14:27 »
Volkan bu ligin ağır işçisidir ve o ne diyorsa yapmak zorundayız ... İşine gelmeyen oynamasın beyler ....
GAME ID : yunus107
Takım     : Chelsea

Pesfootball-Forum

« Yanıtla #8 : 10 Mart 2011, 18:14:27 »

Çevrimdışı Horus

• Genel Moderatör
  • Yönetim Kurulu Başkanı
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 10 Mart 2011, 22:20:15 »
Volkan bu ligin ağır işçisidir ve o ne diyorsa yapmak zorundayız ... İşine gelmeyen oynamasın beyler ....
bu mantık nedir yahu öyle şey mi olur? 3 kişi kalır en nihayetinde madem
PES2012 FAIR PLAY LİGİ 1. ve 2.SEZON ŞAMPİYONU

Çevrimdışı seyyah55

• Administrator
  • Yönetim Kurulu Üyesi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 11 Mart 2011, 21:49:18 »
ben olayın bir kısmını gördüm. anibalın dediği gibi illa benim dediğim olacak diyorsa ayıp etmiştir o zaman keyfi kalmaz zaten. Öte yandan hiç bir gidişatı etkilemeyecek hükmenlerin şimdi verilip sonra verilmesi kimsenin bu kadar üzerinde durmaması gereken bir durum. yani he diyip geçmek lazım bence.. Sadece herkesin aynı anda yapması önemli çünkü ilk yarı ve 2. yarı kazanılan paraları etkiler transferleri fln..
bunun yanında ben fikirlerimi çok rahat söylüyorum bir sorun çıkmadı hatta yaptığım 1-2 ya böyle olursa böyle olur dediğim konuları da haklısın diyip foruma yazdı yada insanlara uyarıda bulundu. yani ben daha öyle bir durum görmedim ama tabi ki üslupta önemli. artık kim nasıl bir üslupla konuştuysa olay bu noktaya gelmiş demek ki.

horus dediğin gibi nasıl bir uslupla konuşuldugunu bilmediğin için bişey diyemiyorsun dostum.Neyse uzatmanın anlamıda yok...

Çevrimdışı seyyah55

• Administrator
  • Yönetim Kurulu Üyesi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 11 Mart 2011, 22:05:19 »
Şunu belirtim birde,şimdi bazıları diyo ki lig neden erkene alındı,neden sidik yarışı yapıyosunuz,neden kimse kimseyi beklemiyor diye sorun yarattı.Bazı kişilerde biz beklemek zorunda değiliz kimseyi dedi.Karşı taraf yine cevap hakkı doğduyu için aynı şeyleri tekrarladı durdu.Ben her iki tarafı dinleyerek ve insanların sıkılmaması için ligi erken bitirdim.Bu bile kıymete bilinmedi benım yaptığım bir hata gibi gözüktü.Şimdi diyorsunuz ki bizin fikirlerimiz göz ardı ediliyo volkan kaileye bile almıyor.Eğer ben böyle birşey düşünüp hareket ediyorsam şerefsizimdir.Bu kadar büyük konuşuyorum,Her konuşulana veya forumda yazılan herşeye cevap yazamam yetişemem.Bana demeyin sakın yetişemezsen yardım edenler olsun,öyle olduğu zaman emin olun daha karışık oluyor herşey.Ben yazılan herşeyi gördüm okudum.Zaten tüm gün işteyim akşamları gelip elimden gelen herşeyi yaptım.Sırf sizler iyi vakit geçirin eğlenin diye.Site kapandı parasız kaldık,arkadaşlar sağolsun elinden geleni yaptı parasını ödedi ve siteyi açtırdı,sırf siz iyi vakit geçirin diye.Bunlar marifetmiş gibi söylemiyorum buna emin olun.Unuttuğum foruma yazmadığım muhakkak bişeyler olmuştur.veya hatalı olduğum yanlış yazdığım yaptığım ,çünkü sonuçta bende bir insanım.Ama muhakka herşeyi bir şekilde size duyurmuşumdur.ben yazdığım kuralı uyguladığım zaman egomu tatmin etmiş olmuyorum,eskiden yapılan şeyleri yapıyorum.Biz bu ligde böyle gördük,biz söylenen herşeyi bize söylendiği gibi yaptık,biz bunu yapmayın dediklerinde yapmadık ve karşıda gelmedik yaşları bizden küçük olduğu halde,onlarla dikleşmedik ve 14 sezon lig yaptık sadece pes 2010 da horus yunus ve diğer eski arkadaşlar bilir.Ben yazdığını sana haksız kazanç getirdi demedim,ben kural ihlali dedim,sende cezamı ver o zaman kural ihlali yaptıysam dedin,bende sana ceza yok sadece skorları sil dostum dedim,çünkü sen skoru girdin girmeyenler var bu doğru değil emin ol değil.Sen silmem deyince tmm ben silerim dedim ve sen boşuna uğraşma deyip alaycı güldün ve sen silersen ben eklerim dedin,benım koparmak istemediğim bağı sen kopardın hepsi bu.Ben daha bişey demek istemiyorum,sen açıklama yaptın bende karşı cevabı yazdım...Herkese iyi oyunlar

Çevrimdışı seyyah55

• Administrator
  • Yönetim Kurulu Üyesi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 13 Mart 2011, 13:55:11 »
ARKADAŞLAR BU GECE SAAT 22 : 00 A KADAR YAPILMAYAN MAÇLARINIZI TAMAMLAYIN.YİNE YAPILMAYAN MAÇLAR OLUĞUNDA BEN KİŞİNİ LİGDEKİ İLGİSİNE GÖRE O KİŞİYE HÜKMENLERİ VERECEĞİM.1 KERE VE SON KEZ DİYORUM LÜTFEN BU KONUDA KİMSE BANA İTİRAZ ETMESİN.

LYRAZED-NOBRECAN VE OZANOZ  VE OZAN2 NIN HÜKMENLERİNİ VERİLMİŞTİR ANİBAL VE OZANOZ un takımlarıda bankaya dağıtılacaktır...
« Son Düzenleme: 15 Mart 2011, 20:35:39 Gönderen: seyyah55 »

Çevrimdışı anibal

• Top Toplayıcı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 15 Mart 2011, 14:03:10 »
buraya herhangi bi duyuru yapma hakkım yok normalde daha önce volkanla konuşmamızı buraya aktardığım için bunu yazma ihtiyacıda duydum.Volkana sorun çıkartmıştım sistemin değişmesini istediğim için o gün anladığım kadarıyla herhangi bir değişiklik yapmak istemiyordu bende o yüzden sorun çıkartmıştım neyse buraları geçtik zaten.

Sadece volkana teşekkür etmek istedim.Burdaki çoğu kişiyle hoş sohbetim oldugu için kim kaçıncı oldu diye ligi takip ederken forumda değişiklikler gözüme çarptı.Volkanın başka kişilerede görev vermesi ve forumun daha aktif kullanılarak sorunlara gidermeye yönelik davranışta bulunduğu için Volkana TEŞEKKÜR etmek istedim.

Çevrimdışı kiesling

• Yönetim Kurulu Üyesi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #14 : 15 Mart 2011, 14:34:16 »
Bari lig tablosuna bakmasaydın :) Resmen sonuncuyum :) Eğer önümüzdeki sezonda böyle  kötü oynamaya devam edersem istifa edeceğim ligden. ;D ;D
Oyun nicki:muptela
Fairplay takımı:Boca Juniors

Pesfootball-Forum

« Yanıtla #14 : 15 Mart 2011, 14:34:16 »
GT TF 728*90

Seo4Smf Tagleri:

GoogleTagged