*ShoutBox AJAX Chat © blueimp.net |  Integrated with SMF

Gönderen Konu: bu sefer güldürmedi :)  (Okunma sayısı 499 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı aliss

• Teknik Direktör
    • Profili Görüntüle
bu sefer güldürmedi :)
« : 09 Mayıs 2009, 02:14:22 »
ligi bıraktıgımı acıklamak istiyorum, bırakma gerekcem ligden sıkılmam yada bir sorun olmasından dolayı degil tabi ki de. pf önceki geldigim liglere göre en kaliteli lig(tabiki pesmasters haric :P). gerek adminleri olsun gerek lig de oynayan arkadasları olsun cok iyi insanlarla birlikteydim ligde. ama gün gelmiyor ki hayat bir süpriz yapmasın.üniversitelerin kapnamasıyla birlikte bir hotelde danısman olarak ise baslıcagım ve eve artık haftada bir gün dönebilcegimden dolayı, kalan günlerimi pesle gecirmek pek istemiyorum.

öteki liglerde gösterdigim basarıyı inatla pf de gösterememi ben de anlayamadım ama olsun acısıyla tatlısıyla 3-4 sezon gecti :) maclarımı da tamamlayamadım onun icin de cok üzgünüm, mahcup hisediyorum kendimi, ama bilirim ki emre,erdem, kjunior kadir beni anlıcaktır  :D geri kalanlara selamlar olsun, iyi eglenceler herkese ;)
Konuyu Paylaş:
  facebook  twitter  google

Çevrimdışı ηαρѕтєя

• Administrator
  • Yönetim Kurulu Başkanı
    • Chelsea
    • pf.napster@pesfootball.com
    • Pesfootball
      • Profili Görüntüle
      • PesFootbaLL.Com
« Yanıtla #1 : 09 Mayıs 2009, 14:30:43 »
Anlıyorum Alican durumunu.Sırada hevesle bekleyen oyuncularda heveslerini alsın :) .Pes 2010 online umarım istediğimiz gibi olur sıkılmadan oynarız ilerde.Sana iyi çalışmalar dilerim.

Pesfootball-Forum

« Yanıtla #1 : 09 Mayıs 2009, 14:30:43 »
GT TF 728*90

Seo4Smf Tagleri: