*ShoutBox AJAX Chat © blueimp.net |  Integrated with SMF

Gönderen Konu: Asabi Astrolog :)  (Okunma sayısı 399 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı AkhiLLeuS

• Administrator
  • Yönetim Kurulu Başkanı
  • Trust Me I m an ENGINEER !
    • Galatasaray
    • akhilleus@senoyna.org
      • Profili Görüntüle
      • Pesfootball.com
Asabi Astrolog :)
« : 20 Ekim 2008, 20:34:42 »
Sabırsız Koç
21 Mart-20 Nisan

Durduğunuz yeri bilin
Bugünlerde yine cozuttunuz ağalar. Sinirleniyorum bak. Beni sert açıklamalar yapmaya itmeyin. Uslu olun, akıllı olun. Durduğunuz yeri bilmiyor, zikzaklar çiziyorsunuz. Dikkatli olun. Son kez uyarıyorum. Sizi doğru yerde bulunmaya davet ediyorum. Adres vermemi de ister misiniz?

Uyuşuk BOĞA
21 Nisan-20 Mayıs

Size orantılı kötek lazım
Sizde karizmatik çıkış yapma hastalığı mı var yoksa sopanız mı eksik bilmiyorum ama bugünlerde pek bir gözüme batmaktasınız. Olur olmaz yerlerde, olur olmaz hareketlerde bulunuyor ve abuk sabukluklar sergiliyorsunuz. Beyninizin mıntıka temizliğine ihtiyacı var. Orantısız ve kademeli güç kullanarak sizi hizaya getirmesini bilirim ama üzerime vazife değil.

Dedikoducu İKİZLER
21 Mayıs-21 Haziran
Labirent gibisiniz
İtiraf etmek gerekirse benim gibi işini seven, duygularıyla mantığını sürekli karıştıran, gezegenler üstü bir gergin astroloğu çıkmaza sürükleyen ender burçlardansınız. Sizin düğümlerinizi çözmekte zorlanıyorum. Bundan kendinize pay çıkarmaya kalkışmayın, zira ne kadar ikiyüzlü olduğunuzu söylemeye çalışıyorum. Rotanızın düzeleceği yok, ruhunuzun labirentten çıkmasını bekliyorum.

Sarsak YENGEÇ
22 Haziran-22 Temmuz
YÖK affetse ben etmem
Öğrenci affının genişlemesinden dört köşe oldunuz değil mi? Yıllardır bitiremediğiniz üniversiteden mezun olmak için gelen bu fırsatı değerlendirin, aftan yararlanın. Ancak sizdeki bu hımbıllıkla bu nasıl mümkün olur bilmiyorum. Sizin tembelliğinizi YÖK affetse de ben etmem. Gözüm üzerinizde ona göre...

Kabadayı ASLAN
23 Temmuz-23 Ağustos
Oldu, başka bir arzunuz?
Devlet, ilk kez cezaevinde yapılan işkenceyi kabul ederek tutuklunun yakınlarından özür diledi. Gayet güzel bir gelişme. Lakin siz niye özür beklentisi içine girdiniz onu anlamadım. ÖSS'yi kazanamadınız diye, dünyadaki ekonomik krizden dolayı cebinizin suyu çekti diye, aval aval gezmekten dolayı iş bulamadınız diye devletin sizden özür dilemesini mi bekliyorsunuz? Oldu, başka bir arzunuz var mı?

Kuruntulu BAŞAK
24 Ağustos-23 Eylül
Sinir harbi tatbikatları
Biliyorum,her işi elinize-yüzünüze bulaştırma kabiliyetinizden dolayı kendinize kızıp durmaktasınız. Restoranda sizden sonra gelen gruba sizden önce yemek verilirken, dolmuşta para üstü beklerken, birileriyle asansördeyken, ATM kuyruğunda beklerken ömürden yediğinizin farkındayım. Bu hafta bu sinir harbi tatbikatlarından başarıyla çıkma şansına sahipsiniz. Yeter ki oradakinin kendiniz olduğunu unutunuz.

Dengesiz TERAZİ24 Eylül-23 Ekim
Verici mi yuttunuz?
Bu hafta içinde çeneniz Balkanlar'dan gelen sıcak hava dalgası nedeniyle açılacak. Hayırdır TRT'nin Çamlıca vericisini mi yuttunuz yoksa? Vır vır vır, her konuda fikir yürüterek çevrenizdekilere saç baş yolduruyorsunuz. İşaret ve işaretçilere uysanız iyi olacak, yoksa pastadaki mumları bir üfleyişte söndüremeyen çocukların durumuna düşeceksiniz.

Zehirli AKREP
24 Ekim-22 Kasım

Firewall'lere dikkat!
Malum millet sizden gıcık kapıyor ve geçici olmayan bu durum nedeniyle millet sizin server'ınıza karşılık firewall kuruyor. Yani bilgisayarda network'a internetten gelen paketleri engelleyen güvenlik duvarından söz ediyorum. İnsanlar sizin onlara ulaşmanızı engellemek için kendilerine güvenlik duvarı oluşturmaya başladılar ama bakıyorum sizdeki duyarsızlık Çin Seddi'ni aştı. İP numaranızı değiştirseniz iyi olur.

Palavracı YAY
23 Kasım-21 Aralık
Kontra pedalınız yok mu?
Yağmursuz havalarda bile pati çeken bisikletler gibisiniz. Ne zaman zincir atacağınızı merak ediyorum doğrusu. Halinize bakılırsa çok beklememe de gerek kalmayacak gibi. Pedalları düz çevirirken gayet güzel gidiyorsunuz ama nerede ve nasıl fren yapacağınıza dair bir pratiğe sahip değilsiniz. Size pedalı geri çevirdiğinizde fren yapmanızı sağlayacak kontra pedal sistemi lazım. Aksi halde bir yere toslayacaksınız.

Dikkafalı OĞLAK
22 Aralık-20 Ocak
Önce sola, sonra göbeğinize...
Trafikte karşıdan karşıya geçmek için önce sola, sonra sağa ve sonra tekrar sola bakmasını biliyorsunuz da arada bir göbeğinize bakmayı niye düşünmüyorsunuz acaba? Bugünlerde boğazınıza fazlasıyla düşkünsünüz. Göbeğiniz sizden 10 cm önde gidiyor. Sizi bu hafta sıkı bir gönüllü işkenceye yani diyete devam ediyorum. Bu ne lahana turşusu bu ne perhiz hocam?

Terelelli KOVA
21 Ocak-19 Şubat
Size erişim yasak olsun
Size erişimi asabi astrolog kararı ile engelliyorum. Hiçbir şeyden memnun olmama huyunuz nedeniyle sizi kendi kendinizle baş başa bırakıp, kendi özünüzden de sıkılmanızı diliyorum. Ne kasıntı tiplersiniz yahu? Ayrıca yediğiniz dürüm yanında açık ayran yerine illaki 'kapalı ayran isterim' diye tutturma huyunuza da acayip gıcık oluyorum. İGezegenden sizin burcu silseler hayıflanmam doğrusu.

Sefil BALIK
20 Şubat-20 Mart
Döner kapıya sıkışacaksınız
Aksilikler nedense yakanızı bir türlü bırakmak bilmiyor. Önümüzdeki hafta kendinizi kollasanız iyi olur. Yıldızınızın güneşle ters açı oluşturmasının anlamları var. Mesela döner kapıya sıkışabilir, sahte parayla aldığınız ürün sahte çıkabilir, MSN adresiniz hack'lenebilir. Peki dediklerimin size faydası var mı? Beyin gücümle bukalemunun rengini değiştirebilirim ama sizin gibilere gücüm yetmez. Çekeceğiz.
Konuyu Paylaş:
  facebook  twitter  google

Pesfootball-Forum

Asabi Astrolog :)
« : 20 Ekim 2008, 20:34:42 »
GT TF 728*90

Seo4Smf Tagleri:

Vip dükkan 728*90