*ShoutBox AJAX Chat © blueimp.net |  Integrated with SMF

Gönderen Konu: İngiltere, İspanya, Milli Takımlar Lisans Çalışması ve !! Türkiye Süper Lig  (Okunma sayısı 2168 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ηαρѕтєя

• Administrator
  • Yönetim Kurulu Başkanı
    • Chelsea
    • pf.napster@pesfootball.com
    • Pesfootball
      • Profili Görüntüle
      • PesFootbaLL.Com
Arkadaşlar merhaba, ana konudan da takip ettiğiniz üzere dün akşam PES2009'da İngiltereve[/URL] İspanya liglerinde bulunan lisanssız takımlar için bir lisans çalışmasına başlamıştım. Şu anda çalışmam bitti. Yeni konu açmamın sebebi ise bu çalışmanın ana konu içerisinde sayfalar arasında kaybolmadan sizlere ulaşmasıdır. Ufak bir detay aktarmak istiyorum, bu çalışmayı tüm takımların formalarına amblem, marka, ve reklam sponsorlarını ekleyerek yaptım. Hazır forma indirip bir yama yapmadım çünkü benim düşüncem indirilen hazır formalar oyunun orjinal forma formunu az da olsa bozuyor. Formaları kendim editledim ve üzerlerine ilgili eklentileri yaptım. aşağıya hem İspanya liginden hem de İngiltere liginden örnekler ekleyeceğim. Aynı zamanda bu eklentilere takımların düzenlenmiş isimleri ve amblemleri de dahildir. Beğeneceğinizi umarım Şimdi gelelim nasıl bunu oyununuza uygulayacağınıza; indireceğimiz dosya aşağıdaki linkte mevcuttur. RapidShare: Easy Filehosting Bu dosyayı indirdikten sonra bir USB bellek içerisine PS3 klasörü oluşturuyorsunuz ve indirdiğiniz dosyadan çıkan ve RAR'dan kurtardığınız SAVEDATA klasörünü bunun içine atıyorsunuz. Daha sonra USB belleğinizi PS3'ünüze takın ve Game > Saved Data Utility kısmına gelin. Saved Data Utility üzerinde X tuşuna bastıktan sonra PS3 USB belleğinizi görecektir. Belleğin içine girin ve orada PES2009 Edit Data ile[/URL] tüm forma reklamlarının üzerine gelip üçgene basın. Copy dedikten sonra oyunumuz lisanslı hali ile karşınızda NOT: 16.10.2008 tarih saat[/URL] 20:00'dan önceki linkten edit dosyasını indiren arkadaşlar o dosyayı kullanmayıp şimdiki yenilenmiş linkteki dosyayı indirsinler. İlk verilen linkteki dosyada forma reklamları dosya içine girmemiş. İlk dosya ile uygulamayı yapıp eksik (forma reklamları ve markaları) sonuçlarla karşılaşan arkadaşlar yenilenmiş linkteki edit ve forma reklamları dosyalarını aynı şekilde Saved Data Utility kısmına Copy işlemi yaparak sorunları/eksiklikleri ortadan kaldırabilirler. YENİ: : Arkadaşlar milli takımlar lisans çalışmamı da bitirmiş bulunuyorum. Tamamen amatör bir şekilde yapılmış bir çalışmadır. Forma sponsorlarını ve milli takım logolarını internet üzerinden bulup photoshop yolu ile bu çalışmayı gerçekleştirdim. Hatalarım ya da gözünüze çarpan kusurlarım var ise şimdiden sizlere özürlerimi sunarım. İlk çalışmamla benzer bir çalışma gerçi... Yeni SAVEDATA klasörümüz aşağıdaki linkte mevcut. Bu klasör içerisindeki Edit Data 'yı PS3'ünüzde Game >> Saved Data Utility altında kayıtlı olan ile değiştiriyorsunuz (yani bu edit data'yı da copy ediyorsunuz). Daha sonra yine SAVEDATA klasöründe bulunan tüm png resim dosyalarınıda copy diyorsunuz. Sizlere bir de sürprizim var, oyuna Trabzonspor'u ekledim. Forma, amblem, oyuncu isimleri ve formasyonlarını ayarladım. Oyuncuların saç, sakal, boy, kilo ve yaşlarını edit'ledim. Ama güçlerine dokunmadım. Hepsi sanırım 70'di. Siz gönlünüze göre değiştirirsiniz elbet... Konuyu daha fazla uzatmadan hemen linki veriyorum; RapidShare: Easy Filehosting TAMAMIYLA ALINTIDIR

« Son Düzenleme: 08 Mart 2009, 19:33:33 Gönderen: ηαρѕтєя »
Konuyu Paylaş:
  facebook  twitter  google

Çevrimdışı mustea

• Yönetim Kurulu Üyesi
  • " He Who Must Not Be Named Returns "
    • Profili Görüntüle
    • Harry Potter Dünyası
tşk paylaşım için
" Winning Eleven'de Kralım Fifa'da Sıçarım "

KONAMI Sports
Var musakka winning eleven zicco misembi!
Pes 2009  Online Hayat Offline

Çevrimdışı thexanax

• Top Toplayıcı
  • *
    • Profili Görüntüle
çok güzel ve kaliteli,hoş,mükemmel bir paylaşım ,sağol

Pesfootball-Forum

GT TF 728*90

Seo4Smf Tagleri:

GoogleTagged